Politica de confidențialitate

GENERAL
Satul cu flori, cu sediul în Județul Buzău, Comuna Unguriu, Strada Minerului, Nr. 12A, are ca preocupare principală păstrarea confidențialității datelor dumneavoastră personale. Prin intermediul acestui document dorim să vă aducem la cunoștiință faptul că prin utilizarea site-ului www.satulcuflori.ro datele cu caracter personal pe care le veți introduce vor ajunge doar la administratorul platformei, fiind de altfel exclusă divulgarea lor către terți.

CE TIP DE DATE SE PRELUCREAZĂ?
În momentul utilizării site-ului www.satulcuflori.ro, datele cu caracter personal pe care le veți oferi pentru Contact, Întrebări, Reclamații vor fi: NUME, PRENUME, ADRESĂ DE E-MAIL, NUMĂR DE TELEFON, cu posibilitatea cererii unor alte informații pe care le veți oferi complet conștient de prezenta politică de confidențialitate, oferind astfel acordul dumneavoastră pentru prelucrarea lor.

CARE ESTE SCOPUL PENTRU CARE SE PRELUCREAZĂ DATELE DUMNEAVOASTRĂ?
Datele cu caracter personal pe care le furnizați în momentul în care folosiți site-ul www.satulcuflori.ro, vor fi prelucrate pentru:

 • Pentru campanii de marketing efectuate prin mijloace online sau sms, acestea având ca scop doar comunicarea unor informații cu privire la profilul site-ului.
 • În acest scop dumneavoastră aveți dreptul de a accepta/refuza această modalitate de prelucrare a datelor, furnizarea lor fiind voluntară.
 • Pentru rezolvarea eventualelor reclamații primite de la dumneavoastră
 • Pentru îmbunătățirea experienței dumneavoastră în cadrul platformei www.satulcuflori.ro.
 • Efecutarea unor sondaje ce pot ajuta la o mai bună și eficientă utilizare a site-ului.

Datele pe care le introduceți în formularele din site trebuie să fie întocmai datele dumneavoastră personale, nu ale unor terți, iar acestea să fie corecte.

CÂT TIMP VI SE VOR PRELUCRA DATELE?
Satul cu Flori își rezervă dreptul ca după acordul oferit de dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, acestea să fie utilizate în scopurile menționate mai sus în prezentul document, atât timp cât consideră a fi necesar. Daca doriți ca datele să nu vă mai fie prelucrate, deși în prealabil v-ați oferit acordul, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@satulcuflori.ro.

COFIDENȚIALITATEA DATELOR
Pentru a putea prelucra datele dumneavoastră în scopurile propuse și nu în alte scopuri imorale sau ilicite, acestea vor fi dezvăluite către partenerii Satul cu Flori, pentru a putea avea o activitate a site-ului extrem de eficientă. Acești parteneri vor păstra în tocmai confidențialitatea datelor dumneavoastră personale.

Cazurile posibile în care vom dezvălui datele cu caracter personal pe care le furnizați ar putea fi:

 • Servicii de IT pentru administrarea site-ului;
 • Servicii de curierat în cazul în care trebuie să vă expediem diverse articole;
 • Efectuarea unor analize de date, testare și observarea unor tipare de activitate;
 • Pentru campanii de marketing, din punct de vedere legal;
 • Atunci când legea obligă dezvăluirea acestora;

Prin utilizarea site-ului www.satulcuflori.ro vă oferiți acordul cu această politică de confidențialitate, și nu veți avea dreptul ulterior de a reclama aceste acțiuni.

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ?
Conform legislației în vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, dumneavoastră, în calitate de utilizator, aveți următoarele drepturi:

 • Dreptul să fiți informat și să primiți toate detaliile cu privire la orice activitatea efectuată de către Satul cu Flori, în conformitate cu cele menționate mai sus în prezentul document.
 • Dreptul de a avea acces la propriile date personale și de a primi detalii referitoare la prelucrarea, dezvăluirea și stocarea acestora.
 • Acestea vă sunt prezentate mai sus, iar dumneavoastră sunteți de acord cu cele menționate în contextul utilizării platformei www.satulcuflori.ro.
 • Dreptul de a nu întâlni întârzieri cu privire la rectificarea datelor inexacte, nejustificate sau incomplete. Aceste acțiuni implică comunicarea destinatarului dacă aceasta nu implică eforturi ce depășesc atribuțiile www.satulcuflori.ro.
 • Dreptul să cereți ca datele pe care în prealabil le-ați furnizat conștient către www.satulcuflori.ro, să fie eliminate din baza de date fără a exista scuze sau motive ascunse ca aceasta să nu se întâmple. În cazul în care doriți ștergerea datelor cu caracter personal din baza de date, trebuie să fie anunțat administratorul site-ului la adresa de e-mail: contact@satulcuflori.ro. În momentul în care apare o cerere de acest fel ( ștergerea datelor cu caracter personal ), există posibilitatea ca aceste date să se anonimizeze, adică sa nu mai aibă caracter personal, iar prelucrarea să continue pentru scopuri strict statistice.
 • Dreptul să cereți oprirea prelucrării datelor dacă:– Datele sunt contestate din cauza exactității lor; – Prelucrarea acestora este ilegală iar persoana vizată se opune ștergerii dar totuși restricționează accesul; – V-ați opus prelucrării acestora în alt scop decât cel de marketing direct;
 • Dreptul să vă adresați AUTORITĂȚII NAȚIONALE DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL în cazul în care aveți o dovadă sau bănuiți că este necesar, deoarece vi s-au încălcat drepturile.

În cazul în care doriți să ne adresați alte întrebări cu privire la modul în care vă sunt administrate și prelucrate datele cu caracter personal de către Satul cu Flori, vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: contact@satucuflori.ro.

Acest document respectă prevederile legale în vigoare ale Statului Român.