Căsuța Mesteceni
O căsuță încântătoare cu o priveliște liniștitoare
Căsuța Mesteceni este dotată cu:
- Centrală proprie
- Feon
- Persoane
- Consumabile hoteliere
- Cană fierbător
- Minifrigider
SMART TV
CAMERĂ
PERSOANE
BAIE
DESCRIERE
Căsuța Mesteceni
Este o mică oază de liniște, situată în localitatea Ojasca, județul Buzău. Perfectă pentru cei interesați să petreacă un sejur deosebit sau un sfârșit de săptămână relaxant, căsuța reprezintă un prilej de a admira frumusețea naturii. Atracțiile turistice din zona Satului cu flori îți vor lărgi orizontul, iar frumusețea peisajelor îți va reîncărca bateriile.
În mitologia celtică, mesteacănul apare ca un copac sacru, a cărui prezență aduce prospețime și protecție și reprezintă simbolul unor noi începuturi!
Vă așteptăm în Satul cu flori!
TARIFE
CĂSUȚA MESTECENI SE ÎNCHIRIAZĂ LA TARIFUL DE 350 LEI/NOAPTE, AVÂND INCLUS ACCESUL LA TOATE FACILITĂȚILE UNITĂȚII.
PENTRU A CONFIRMA REZERVAREA TREBUIE ACHITAT UN AVANS DE 40%.
REGULILE CASEI
Check In: 1400 Check Out: 1100
Paturi adiționale
La cerere și contracost se pot instala paturi suplimentare pentru copii.
Prețul unui pat suplimentar este de 30RON.
Animale de companie
Accesul cu animale de companie, nu este permis.
Fumatul
Fumatul este permis doar în spațiile exterioare.
Modalitatea de plată
Unitatea de cazare acceptă plata cu carduri sau cu vouchere de vacanță Sodexo, Edenred, Up Romania.
Rezervări și anulări
Închirierea căsuței este posibilă în baza transmiterii unui avans de 40%.
Anularea și restituirea avansului este posibilă în cazuri justificate.
Este posibilă replanificarea sejurului, în funcție de disponibilitatea unității.
CE POȚI FACE ÎN ZONĂ?
Casuța Mesteceni este amplasată într-o zonă bogată din punct de vedere turistic, existând multe atracții turistice de vizitat și activități de recreere pe care le puteți desfășura.
Le vom menționa pe cela mai importante dintre acestea: Casuța Tradițională Etno Art Magura (7,7 km), Mănăstirea Ciolanu (14,7 km), Rezervația Naturală Vulcanii Noroioși (17 km), Mănăstirea Rătesti (8,8 km), Schitul Cetățuia (13,3 km), Platoul Meledic (40,1 km), Muzeul de Chihlimbar de la Colti (44,1 km), Tabăra de Sculptură de la Măgura (14,4 km), Barajul Siriu (61,2 km), Cascada Casoca (64,7 km), drumeții in Pădurea Pinului, Fântana lui Mihai Viteazu (7,7 km), Lacul Vulturilor, accesibil cu mașini de teren sau pe jos de la baza muntelui (77,9 km), Piatra Albă La Grunj (37,9 km), Focul Viu Lopătari (56 km), Așezările Rupestre Bozieoru (33,5 km) și nu în ultimul rând orașul Buzău (24 km).
Masa poate fi servită într-unul dintre numeroasele restaurante din apropiere. Acolo veți putea descoperi un întreg univers al gusturilor naturale, cu preparate făcute în casă, o atmosferă confortabilă și priveliști impresionante.
La final, înainte de plecarea de pe meleagurile buzoiene, recomandăm să vă aprovizionați de la numeroșii producatori locali de celebrii cârnați de Pleșcoi și alte preparate tradiționale, cel puțin la fel de gustoase.